Hand carry luchtvracht

Hand Carry luchtvracht

Heeft u een kleine zending met extreem veel spoed? De snelste mogelijkheid om dit pakket in het land van bestemming te krijgen is dan ook met de On Board Courier service (OBC) van Reppel Koeriers. Een ervaren koerier begeleidt uw zending persoonlijk en neemt het pakket mee in de handbagage of checkt het in als ruimbagage. Let er wel op dat ADR/gevaarlijke goederen nooit meegenomen kunnen worden als handbagage of ruimbagage.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Onze koerier is tijdens een dergelijk transport altijd direct bereikbaar, u ontvangt het mobiele nummer van onze koerier, zodat u te allen tijde onze koerier kunt bereiken.

E zijn diverse varianten van deze manier van vervoeren mogelijk, wij denken graag met u mee en zoeken naar de snelste mogelijkheid om uw pakket in het land van bestemming te krijgen.

Hand Carry luchtvracht