FAQ items aan het laden...
Reppel Koeriers

Reppel Koeriers B.V.

Gegarandeerd de goedkoopste spoedkoerier met vestigingen in Dordrecht en Rotterdam!

Reppel Koeriers B.V. is met meer dan 500 klanten sinds 2002 uitgegroeid tot een koeriersdienst waarvoor dagelijks meer dan 30 mensen werkzaam zijn. Reppel Koeriers rijdt in o.a. kleine bestelwagens, busjes en bakwagens tot zelfs grote vrachtwagens. Wij bezorgen in Nederland en heel Europa 24 uur per dag zonder ooit toeslagen te berekenen!

Wij beschikken over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Dordrecht, Rotterdam, Groningen, Hamburg of Le Havre? Niets is ons te ver!

Wij kunnen alles voor u vervoeren; van 1 envelop tot en met 33 europallets door Nederland en heel Europa. Of heeft u alleen een lokale koerier in de Drechtsteden, Ridderkerk, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam of Papendrecht nodig? Wij staan voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienen wij al onze klanten in de regio Rijnmond.

Prettig om te weten is dat wij een extra vervoersverzekering hebben afgesloten waardoor uw goederen zijn verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal tijdens het transport.

Reppel Koeriers

Wij hanteren geen minimum tarieven en wij rekenen nooit extra`s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag. U komt bij Reppel Koeriers dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Prijzen vanaf € 0,61 p/km

Onze specialiteiten

SNEL 100%
VOORDELIG 100%
BETROUWBAAR 100%
VEILIG 100%
Reppel Koeriers