Koeriersdiensten

Reppel koeriers

Reppel Koeriers is snel, betrouwbaar, goedkoop en 24/7 bereikbaar!  

Wij verzorgen leveringen door heel Nederland en zelfs internationaal. Het maakt niet uit waar uw pakket naar toe moet, wij zorgen ervoor dat hij veilig aankomt! Bent u op zoek naar een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is voor uw transport? Bij Reppel Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit in vergelijking met andere koeriersbedrijven. Daarbij hanteren wij een persoonlijke benadering en werken we transparant.  

Reppel Koeriers

SPOEDKOERIER

Op zoek naar een spoedkoerier? Reppel Koeriers staat binnen 30 minuten voor de deur om uw brief, pakket of pallets te verzenden. 

NATIONALE
KOERIERSDIENST

Reppel Koeriers is uw betrouwbare partner voor nationale zendingen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een snelle en veilige levering. 

PETROCHEMISCHE
LEVERINGEN

Bij vervoer van aardolieproducten houdt Reppel Koeriers rekening met strenge wet- en regelgeving. Wij zorgen voor een veilige levering. 

Documenten-
vervoer

Reppel Koeriers is ervaren in het vervoer van belangrijke documenten. Met Track & Trace en vaste chauffeurs minimaliseren we risico’s. 

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Onze diensten stoppen niet bij de grens. Reppel Koeriers behandelt dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen. 

AANHANGER
TRANSPORT

Voor grote pakketten die niet in een auto of bestelbus passen, zet Reppel Koeriers een aanhanger in voor snelle levering. 

SCHEEPS
LEVERINGEN

Reppel Koeriers levert dagelijks aan schepen, met kennis van douaneregels en zorg voor getekende vrachtbrieven als bewijs van correcte aflevering. 

VRACHTWAGEN
TRANSPORT

Voor zendingen die regulier wegvervoer overschrijden, zet Reppel Koeriers groot transport in. Onze chauffeurs hebben ervaring met groot transport. 

HAND CARRY
LUCHTVRACHT

Voor dringende kleine zendingen biedt Reppel Koeriers On Board Courier service (OBC). Een koerier begeleidt uw zending persoonlijk. ADR/gevaarlijke goederen zijn niet toegestaan. 

BOUWPLAATS
LEVERINGEN

Grote of kleine materialen vesturen naar een pand in aanbouw? Reppel Koeriers bezorgt uw pakket in elke land wereldwijd op de juiste locatie, ook als deze niet over een adres beschikt. 

Werkgebieden van onze Reppel koeriers 

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Reppel Koeriers

Scheepsleveringen

Reppel Koeriers verzorgt voor diverse klanten uit Rotterdam (scheeps)leveringen door heel Nederland en Europa.

Indien nodig kan dat met open aanhangers, zodat er met een kraan gemakkelijk geladen en gelost kan worden.

Reppel Koeriers is snel, betrouwbaar en goedkoop!

Wat Reppel Koeriers nog meer biedt

Onze extra’s

  • Inclusief bus met trekhaak

    Reppel Koeriers beschikt over een bus met trekhaak voor 3 pallets en lengtes tot 4 meter.

  • Inclusief caddy met trekhaak

    Reppel Koeriers beschikt over een caddy met trekhaak voor 1 europallet tot 900 kilo.