Koerier Ridderkerk

Geen bestemming is ons te ver


Koerier Ridderkerk

Reppel Koeriers

Zoekt u naar een betrouwbare en ervaren koerier Ridderkerk? Wij, van Reppel Koeriers, staan graag voor uw bedrijf klaar! Wij helpen u graag verder op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs. Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust even om een offerte bij ons aan te vragen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koerier Ridderkerk

Het team van Reppel Koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Reppel Koeriers

Koerier Ridderkerk inhuren?

Wij zijn uw partner!

Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd zonder omwegen op de juiste plaats terecht komt.

DE VOORDELEN VAN

Reppel Koeriers


Onze waarden

Veiligheid en betrouwbaarheid

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook de veiligheid en betrouwbaarheid van het transport heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Koerier Ridderkerk
Koerier Ridderkerk

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als koerier in Ridderkerk óf over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!