Koerier Sliedrecht

Geen bestemming is ons te ver


Koerier Sliedrecht

Reppel Koeriers

Wilt u een koerier Sliedrecht en omgeving inhuren voor het transport van medicijnen, goederen of documenten? Wij, van Reppel Koeriers, kunnen u verder helpen! Wij kunnen alles voor u vervoeren; van één envelop tot en met 33 europallets door Nederland en geheel Europa. Heeft u alleen een lokale koerier in de Drechtsteden, Ridderkerk, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam of Papendrecht nodig? Ook dan staan wij zeker voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Dordrecht bedienen wij al onze klanten in deze omgeving.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust even om een offerte bij ons aan te vragen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koerier Sliedrecht

Het team van Reppel Koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Reppel Koeriers

Koerier Sliedrecht gezocht?

Wij helpen u verder!

Een goedkope koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar vormen wij een betrouwbare koerier voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale en Europese verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Reppel Koeriers


Vervoersverzekeringen

Altijd verzekerd

Prettig om te weten is dat wij een extra vervoersverzekering hebben afgesloten waardoor uw goederen zijn verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal tijdens het transport. Wij hanteren geen minimum tarieven en wij rekenen nooit extra`s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag. U komt bij Reppel Koeriers dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Koerier Sliedrecht
Koerier Sliedrecht

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier in Sliedrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!