Spoedkoerier

Reppel Koeriers

TRANSPORTPARTNER

Voor uw spoedlevering

Bent u op zoek naar een spoedkoerier die middels sneltransport binnen
Dordrecht, Nederland of Europa voor u op pad gaat? Dan is Reppel Koeriers uw ideale transportpartner. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring als koeriersbedrijf en bezorgen werkelijk alles voor u. Of het nu een enkele brief, verschillende pakketten of 30 pallets zijn die verzonden moeten worden. Wellicht heeft u goederen klaarstaan die binnen enkele uren afgeleverd moeten worden. Geen nood! Onze spoedkoerier staat binnen 30 minuten bij u voor de deur om uw brief of pakket op te halen en levert uw zending zo snel mogelijk af bij de desbetreffende bestemming. Bovendien bezorgt onze spoedkoerier uw bestelling zonder omwegen.

Spoedkoerier

SCHEEPS

LEVERINGEN

AANHANGER

TRANSPORT

DOCUMENTEN-

VERVOER

INTERNATIONAAL

TRANSPORT

Hoe werkt het?  

U zoekt een oplossing voor het vervoeren van specifieke goederen. Neem contact op met Reppel Koeriers, dit kan telefonisch of door een offerte aan te vragen. Geef het laad- en losadres door, evenals uw wensen. U bepaalt zelf waar en wanneer de koerier de goederen ophaalt en op welk tijdstip ze bezorgd moeten worden. 

Wat kost het? 

Hoeveel u exact betaalt voor een koerier is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn het gewicht en de omvang van de zending bepalend voor de kosten, maar ook het aantal kilometers heeft invloed op de totale kosten. Overige factoren die bijdragen aan het tarief: 

  • Wilt u uw zending combineren met zendingen van andere opdrachtgevers met dezelfde bestemming? 
  • Gaat het om transport voor binnen of buiten Nederland? 
  • Is het wel of geen spoedzending
  • Welk voertuig hebben we nodig voor de zending? 

Op basis van deze factoren bepalen wij voor u een vaste lage prijs! We hanteren geen minimumtarieven: u kunt onze koeriers al inschakelen voor het transporteren van één envelop.  

breda

WERKGEBIED

Alle transportoplossingen

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

VEILIG LEVEREN

Snelle levering

Reppel Koeriers beschikt over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te waarborgen. Daarnaast bezitten we ook over een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Wat voor zending u ook aan ons overlaat, deze is altijd goed verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo loopt u geen risico bij het uit handen geven van uw kostbare of breekbare zending.

Spoedkoerier
Spoedkoerier

SPOEDKOERIER

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze koeriersdiensten en de verschillende mogelijkheden voor sneltransport door ons bedrijf in Dordrecht? Wij vertellen u graag meer over onze diensten! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.