Chauffeur medicijnen vervoer

Home>Informatiepagina’s>Chauffeur medicijnen vervoer
24 uurs koeriersdienst

Chauffeur medicijnen vervoer

Bent u op zoek naar een professionele (en voordelige) chauffeur medicijnen vervoer? Dan bent u bij Reppel Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Dordrecht en Rotterdam. Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

Wilt u meer informatie over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chauffeur medicijnen vervoer nodig? Reppel Koeriers helpt!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Meer weten?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chauffeur medicijnen vervoer óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming