Koerier Roosendaal

Home>Informatiepagina’s>Koerier Roosendaal
Koerier Roosendaal

Koerier Roosendaal

Wilt u gebruik maken van de diensten van een professionele koerier in Roosendaal en omstreken? Wij, van Reppel Koeriers, zijn uw betrouwbare partner! Met de diensten van Reppel Koeriers profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren en beschikken wij daarnaast ook over jarenlange ervaring in het transport van medicijnen. Bovendien zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau voor u kunnen volgen.

Meer weten over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koerier Roosendaal? Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een NIWO-vergunning voor goederenvervoer. Zo kunnen wij een optimale veiligheid van uw goederen waarborgen. Bovendien hebben wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid binnen de rijvaardigheid bevestigt.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze rol als koerier in Roosendaal óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf telefonisch. Graag tot ziens bij Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)