Koeriersdienst Zevenbergen

Home>Informatiepagina’s>Koeriersdienst Zevenbergen
Koeriersdienst Zevenbergen

Koeriersdienst Zevenbergen

Wilt u gebruik maken van een ervaren (en betaalbare) koeriersdienst Zevenbergen en omstreken? Wij, van Reppel Koeriers, kunnen u direct verder helpen! Reppel Koeriers is veelal actief in Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar kan daarnaast ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Wij handelen namelijk zowel nationale als internationale zendingen af en hechten ook grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Direct contact met ons opnemen? Bel dan naar 085-8768833 om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u (zonder spoed) meer informatie wilt, dan kunt u natuurlijk ook altijd even een offerte via onze website aanvragen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koeriersdienst Zevenbergen nodig? Kom in contact!

U kunt bij ons altijd profiteren van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau kunnen volgen.

Bovendien bezitten wij ook een NIWO-vergunning voor goederenvervoer. Zo kunnen wij een optimale veiligheid van uw goederen waarborgen. Tot slot hebben wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid binnen de rijvaardigheid bevestigt.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst in Zevenbergen en omgeving? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even bellen óf een aanvraag voor een offerte via onze website doen. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming