Medicijnen koerier

Home>Informatiepagina’s>Medicijnen koerier
24 uurs koeriersdienst

Medicijnen koerier

Wilt u een medicijnen koerier inschakelen voor het transport van uw geneesmiddelen? Wij, van Reppel Koeriers, staan voor u klaar! Reppel Koeriers B.V. is, sinds 2002, uitgegroeid tot een professionele koeriersdienst, waarbij er dagelijks meer dan 30 mensen werkzaam zijn voor meer dan 500 klanten. Wij vervoeren medicijnen, documenten en andere goederen in kleine bestelwagens, busjes, bakwagens en zelfs grote vrachtwagens. Wij bezorgen in Nederland en heel Europa; 24 uur per dag en zonder toeslagen.

Kunnen wij iets voor uw als koerier voor medicijnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact op via het formulier op onze website. Voor een offerte kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Contact opnemen

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vervoersbedrijf Rotterdam gezocht? Wij kunnen u helpen!

Een betrouwbare (en betaalbare) koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar zijn wij een professioneel koerier voor niet alleen medicijnen maar ook alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale (/Europese) zendingen.

Wellicht heeft u goederen klaarstaan die binnen enkele uren afgeleverd moeten worden. Geen nood! Onze spoedkoerier staat binnen 30 minuten bij u voor de deur om uw brief of pakket op te halen en levert uw zending zo snel mogelijk af bij de desbetreffende bestemming.

Daarnaast geloven wij ook in verantwoord ondernemen en nemen wij dit mee in onze eigen werkwijze. Dit streven we na door middel van onze drie pijlers: respectvol omgaan met de klant, een milieuvriendelijke dienstverlening en collegialiteit. Deze drie aspecten staan al sinds de oprichting hoog bij ons in het vaandel.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als medicijnen koerier óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming