FAQ items aan het laden...

Transportbedrijf Dordrecht

Wilt u een transportbedrijf Dordrecht inhuren voor het verzenden van documenten, medicijnen of andere goederen? Wij, van Reppel Koeriers, helpen u graag verder! Bij Reppel Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze koeriersdiensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is.

Kunnen wij iets voor uw transport betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Voor een offerte kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Transportbedrijf Dordrecht? Reppel Koeriers is uw specialist!

Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau kunnen volgen.

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een transportbedrijf in Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Contact opnemen
Transportbedrijf Dordrecht