Transportbedrijf Rotterdam

Geen bestemming is ons te ver

Transportbedrijf Rotterdam

Reppel Koeriers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf Rotterdam en omstreken? Wij, van Reppel Koeriers, helpen u graag verder! Bij Reppel Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze koeriersdiensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust even om een offerte bij ons aan te vragen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Transportbedrijf Rotterdam

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Reppel Koeriers

Transportbedrijf Rotterdam nodig?

Contact ons direct!

Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Dordrecht, Rotterdam en Breda. Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

DE VOORDELEN VAN

Reppel Koeriers

Onze waarden

Veiligheid en betrouwbaarheid

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook de veiligheid en betrouwbaarheid van het transport heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Transportbedrijf Rotterdam
Transportbedrijf Rotterdam

Neem contact op

Wij helpen u graag

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een transportbedrijf in Rotterdam en omgeving óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!