Scheepsleveringen

Dit is een zeer belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Aangezien Rotterdam de grootste haven van Europa is zijn er erg veel leveringen die scheepvaart-gerelateerd zijn, daarom laden wij dagelijks bij vele tientallen bedrijven in Rotterdam en omgeving en lossen wij deze bij schepen in allerlei soorten en maten die zich binnen Nederland bevinden zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Harlingen, Den-Helder, Vlissingen en Dordrecht maar ook veelvuldig buiten Nederland bevinden zoals Antwerpen, Le-Havre, Calais, Bremerhaven, Hamburg, Gdansk, Marseille, Barcelona en Londen. Wij kennen uiteraard ook hier de regels omtrent douane en T-1 scheepsleveringen en onze chauffeurs hebben alle persoonlijke beschermingsmiddelen bij zich die benodigd zijn voor een veilige aflevering. Ook mondkapjes zijn in de wagen aanwezig, dus indien nodig dragen wij die ook. We laten uw vrachtbrief en alle bijgevoegde documenten of de voor u door ons gemaakte CMR altijd tekenen en stempelen door de Chief Engineer en/of de Kapitein. Zodoende heeft u altijd het juiste bewijs dat de aflevering volgens afspraak is gegaan. Reppel Koeriers rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week, u kunt ons dus altijd bereiken voor een levering door heel Europa.

Spoed transport in heel Europa

Naast de zendingen die we in Rotterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Reppel Koeriers. Bel 085 876 8833 om direct een spoedkoerier te boeken voor uw pakket.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging tot een door u gewenst bedrag. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Reppel Koeriers
Reppel Koeriers

Scheepslevering boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam