Koeltransport koerier

Home>Informatiepagina’s>Koeltransport koerier
24 uurs koeriersdienst

Koeltransport koerier

Zoekt u naar een betrouwbare koeltransport koerier? Onze koeriers staan graag voor u klaar! Reppel Koeriers B.V. is, sinds de oprichting in 2002, uitgegroeid tot een professionele koeriersdienst, waarbij er dagelijks een grote groep medewerkers aan het werk is voor meer dan 500 klanten. Wij vervoeren medicijnen, documenten en andere goederen in kleine bestelwagens, busjes, bakwagens en zelfs grote vrachtwagens. Wij bezorgen in Nederland en heel Europa; 24 uur per dag en zonder toeslagen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Contact opnemen

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koeltransport koerier nodig? Reppel Koeriers doet het!

De koeriersdiensten van Reppel Koeriers zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

U kunt bij ons daarnaast ook een spoedkoerier aanvragen voor uw transport. Onze koerier staat dan binnen 30 minuten bij u voor de deur, zodat uw levering zo snel mogelijk op de gewenste bestemming afgezet kan worden. In al onze voertuigen zit bovendien een track-and-trace systeem, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de status van uw zending.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeltransport koerier? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via het formulier op onze website óf neem direct telefonisch contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie over de mogelijkheden. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming