FAQ items aan het laden...

Koeriersbedrijven

Zoekt u naar de beste koeriersbedrijven in regio Zuid-Holland? Wij, van Reppel Koeriers, zijn uw ervaren specialist! Een betrouwbare (en betaalbare) koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar zijn wij een professioneel koerier voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale (/Europese) zendingen.

Wilt u meer informatie over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Twijfel niet en bel ons dan gerust even voor een offerte. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw transport komen.

Koeriersbedrijven gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij kunnen alles voor u vervoeren; van één envelop tot en met 33 europallets door Nederland en geheel Europa. Heeft u alleen een lokale koerier in de Drechtsteden, Ridderkerk, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam of Papendrecht nodig? Ook dan staan wij zeker voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Dordrecht bedienen wij al onze klanten in regio Rijnmond en de Drechtsteden.

Daarnaast hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken wij op een transparante wijze. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is; in onze voertuigen zit namelijk standaard een track-and-trace systeem. Zo kunnen wij u precies laten zien dat wij altijd voor de snelste (en dus ook goedkoopste) route kiezen.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol binnen de markt van koeriersbedrijven óf over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

Contact opnemen
Koeriersbedrijven