Medicijn vervoer

Home>Informatiepagina’s>Medicijn vervoer
24 uurs koeriersdienst

Medicijn vervoer

Bent u op zoek naar medicijnen vervoer in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam en Breda? Reppel Koeriers kan u verder helpen! Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Op deze manier kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau voor u kunnen volgen.

Kunnen wij iets voor uw medicijnen vervoer betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Voor een offerte kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Contact opnemen

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medicijnen vervoer nodig? Reppel Koeriers doet het!

Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Dordrecht, Rotterdam en Breda. Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol binnen de medicijnen vervoer óf kunnen wij uw bedrijf al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Onze medewerkers zullen u spoedig verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming