Vervoer medicatie

Home>Informatiepagina’s>Vervoer medicatie
24 uurs koeriersdienst

Vervoer medicatie

Is uw bedrijf direct op zoek naar professioneel vervoer medicatie? Wij, van Reppel Koeriers, kunnen u snel verder helpen! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs. Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Contact opnemen

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vervoer medicatie nodig? Wij regelen het!

Onze werkwijze bestaat uit een hoge transparantie. Zo beschikken al onze voertuigen bijvoorbeeld over een track-and-trace systeem, zodat wij uw transport altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Flexibiliteit en service zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip.

Neem contact op!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar betrouwbaar vervoer medicatie óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Reppel Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming